At acceptere kreditkort til din Online-forretning

Vidste du, at en af de bedste måder at øge salget til enhver online eller offline forretning er at tilbyde dine kunder bekvemmeligheden for at betale med kreditkort? Som en købmand har du flere muligheder når det kommer til at blive en del af kreditkort accept og behandling af kæde. Her er en hurtig guide til at få dig til at tænke.
Merchant regnskaber
Hvis du ønsker din online forretning til at være i stand til at acceptere kreditkortbetalinger, skal du have nogle type af købmand konto. En erhvervskonto kan du tage kreditkort som former for betaling i en tryg og sikker måde.
Du ansøge om en købmand konto ved at udfylde en ansøgning og underskrive en aftale. Desværre, navigere erhvervskonto labyrint kan være svært, hvis du ikke har finansielle erfaring. Der er mange forskellige virksomheder derude, og de alle har at tilbyde. Men før du tilmelder dig for noget, læse med småt.
De tre vigtigste gebyrer du skal kigge efter er set-up gebyrer, den procentdel, du vil betale for hver transaktion, og de månedlige gebyrer. Alle disse gebyrer skal tages i betragtning. Et selskab kan annoncere lav sæt op gebyrer, men de kan tage en højere procentdel af salg eller de månedlige gebyrer kan være betydeligt højere.
Der er to typer af merchant regnskaber, din egen personlige handelsskibe konto eller en tredjeparts købmand konto. En bank vil åbne din egen konto og selvom de har højere oprindelige åbning omkostninger, disse konti har generelt et lavere gebyr (hvad du betaler dem for hver transaktion).
Beslutte, hvilken af disse to typer vil virke bedst for dig er en personlig beslutning, men hvis din virksomhed er etableret og blomstrende, den bank-baserede købmand konto vil sandsynligvis arbejde bedst.
Tredjeparts købmand konto udbydere
Der er et stort antal udbydere derude, alle tilbyder, hvad er sikker på at være bedst beskæftige sig nogensinde. Lad os evaluere nogle af de top udbydere og se hvad det er de virkelig tilbyder.
2CheckOut (2CO) tilbyder instant accept for nye købmænd og har en $49 setup gebyr, ingen månedlige gebyrer og en gennemsnitlig transaktionsgebyr. Kontoen, der tilbyder en indbygget indkøbskurv og accepterer engangs- eller tilbagevendende betalinger. De accepterer både fysiske og digitale varer købmænd.
ClickBank tilbyder en engangs setup gebyr sammen med et gebyr på $1,00 plus 7,5% af salgsprisen. Der er ingen månedlige gebyr. De vil også håndtere sporing og betale dine affiliates automatisk. De accepterer kun handlende sælger digitale varer.
PayPal har ingen setup gebyr og en glidende transaktionsgebyret, alle dem meget lav, baseret på salget. De accepterer både fysiske og digitale varer købmænd og har forskellige metoder for dig at stramt integrere deres grænseflade med dit websted. Abonnementer og engangs betalinger kan blive behandlet.
Dette er bare et generelt overblik over nogle af dine betalingsmuligheder. Før du beslutter dig, gøre nogle i dybden forskning og finde den konto, som fungerer bedst med din virksomheds behov.
Copyright 2005 Gibble LLC

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *