Personal Finance 101 – kreditkontrol

Kreditkort, personlige lån, realkreditlån og andre former for personlige kredit er en daglig del af finansielle liv for alle britiske forbrugere. Ser man på tallene for UK personlig gæld viser, Storbritannien synes at være afhængige af at låne penge og stadig fortsætter med at opnå mere fra de finansielle institutioner. Ved udgangen af 2005 stod UK personlig gældsniveauer på et rekordstort £1,148, med 83% af denne gæld består af sikrede realkreditlån. På grund af nationer afhængigheden af kredit for alle formularer, er det ekstremt vigtigt at holde nøje øje med din egen personlige finansielle historie og holde sig ajour med den officielle kredit check rapporter, som kan hjælpe med at forhindre svig, og gør forskellen mellem accept på en favorabel rente, eller decideret afvisning lige når penge er nødvendige mest.
I Det Forenede Kongerige er der to vigtigste kredit reference agenturer, som holder en bred vifte af finansielle oplysninger beskriver en person konstant udviklende finansielle historie, disse er () Experian og Equifax (). Ved at opnå en kopi af din rapport fra hver af disse kilder (som de kan indeholde forskellige oplysninger), kan du ikke kun kontrollere rigtigheden af oplysningerne og søge for potentielt falske poster, men du kan også anmode om at enhver ukorrekt oplysninger er ændret for at forhindre mulige fremtidige kredit problemer.
Hver långiver vil veje oplysningerne i en persons kredit fil forskelligt. Der er dog universelle medvirkende faktorer, som omfatter:
-Valglisten oplysninger for en person i øjeblikket registreret adresse.
-Standardindstillinger på enhver finansiel godtgørelse kontrakter, såsom lån, realkreditlån, osv.
-Beskæftigelse historie for pant, kreditkort, lån, leje køb og finansiering aftaler.
-Enhver County Court-domme.
-Den komplette skyldige beløb og antallet af kreditfaciliteter anvendes.
-Antallet nye kreditfaciliteter, der er anvendt til (både vellykkede og mislykkede programmer).
-Form for kredit anvendes.
-Løn detaljer givet på ansøgningsskemaet.
Udlån organisationer kombinere oplysninger indhentet gennem en kredit rapport, sammen med oplysninger fra et ansøgningsskema til at producere en kredit score. Denne score udgør en foranstaltning af ansøgerens sandsynligheden for at tilbagebetale gæld og at eventuelle afdrag til tiden.
Hvis en ansøger score falder under långivere acceptabel risiko tærskel, eller de ikke passer en ideel kundeprofil, kan så programmet helt afvises. Det er også muligt, at et lavt score kan resultere i accept, men på en dyrere rente end kan normalt tilbydes.
Nogle kreditkort udbydere, såsom Asda supermarkedskæde udviklingsfinansiering tjenester, nu give ansøgere med en kopi af deres kreditrapporter med alle programmer, men for at få de bedste tilbud det er meget vigtigt, at låntagerne gøre nogle shoppe rundt. Når shopping for kredit dog, forsøge at få så mange oplysninger som muligt inden du foretager en formel ansøgning for kredit. Når der indgives nogen ansøgning om kredit, forlod en fodaftryk på kredit record viser, at der er sket en søgning. Kredit selskaber se masser af fodspor som indikator at ansøgeren kan være i alvorlige økonomiske vanskeligheder eller endda som en form for bedrageri er muligvis indlysende. Ved hjælp af de forskellige online finansielle sammenligning websites, såsom Moneynet.co.uk (), gør det muligt at se hvad der er på tilbud, og hvilke generelle markedet satser er tilgængelig, før eventuelle fina!
financielt engagement eller fuld kredit søgning er påkrævet.
Selv folk, der ikke søger for at få ekstra kredit kan finde en kredit rapport nyttigt for fred i sindet, og at sikre, at deres kredit oplysninger anvendes ikke til svigagtige ansøgninger eller som en del af den voksende foruroligende fænomen er identitetstyveri.
Ansvarsfraskrivelse:
Alle oplysningerne i denne artikel, er kun til generel information og bør ikke fortolkes som råd under den finansielle Services Act 1986.
Du rådes stærkt til at tage passende faglig og juridisk rådgivning før du indgår en bindende aftaler.
Nyttige ressourcer:
Moneynet lån sammenligninger)
Experian kredit reference agentur)
Equifax kredit reference agentur)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *