Få nogle disciplin

Starte dit nye hjem virksomhed den rigtige måde
Når du har foretaget de indledende forberedelser til at starte op dit hjem virksomhed, er det tid til at tænke på at få lidt disciplin. Jeg mener ikke at der i enhver slibrige slags måde: vi taler ikke om revselse involverer smerte og lædervarer. Hvis du underholdende denne form for idé, arbejder du ikke hårdt nok. Du vil have masser af tid til at skrive i tankerne vandrer når du har fået dit hjem virksomhed og kører på autopilot. Så gemme væk alle tanker af bambus Stokke og besat kraver og koncentrere sig her for en kort stund.
Vi ikke selv beskæftiger sig med slags straf du kan få på skolen eller en correctional institution. Vi taler om den hårdeste form for disciplin: almindeligt, gammeldags, grus dine tænder selvdisciplin. Jeg kan høre stønner, men jeg ved ikke, hvorfor disciplin er blevet så upopulær. Du skal behandle det som en god ven, ryste hænder med disciplin og give ham et klap på ryggen-invitere ham i at kigge rundt dit kontor derhjemme og få sin mening om dine planer.
Disciplin vil styrke dig og gøre det lettere for dig at få organiseret og holde organiseret; overveje at tage ham som en forretningspartner. Det er disciplin, som vil hjælpe dig til at holde ud over for vanskeligheder. Det er disciplin, som vil hjælpe dig passer ind i de millioner og én ting, som vil højlydt for din opmærksomhed, når du først starter ud som din egen chef.
OK, du er boss, og du kan tage en fridag Hvornår du gerne uden at bede om tilladelse fra nogen andre. Enestående! Fantastisk! Vidunderligt! Ja, det er ligesom du ville have det til at være — men hvem vil dække for dig under dit fravær? Hvem vil sortere ud din tidsplan, arrangerer til din mail for at blive anerkendt, Sørg for at din dagbog er opdateret? Aha, nu se du det. Svaret er “du”, fordi der er ingen andre. Du, det vil sige, og din gode ven, disciplin, som standhaftigt se dig gennem denne potentielt vanskelige situation.
Hvis du har en planlagt ferie, får man en dato til at arbejde til, og selv hvis du er lackadaisical i din drift af din virksomhed og tillade opgaver hober sig op, vil du vide, hvor lang tid du har til at få tingene tilstrækkeligt skib-form for dig at være i stand til at tage ud ude UT forlader din virksomhed i en rod.
Hvad hvis du beslutter at tage en fridag med kort varsel (som, lige når du vågner op en morgen)? Det er en af de gode ting ved at være chefen, men ville det ikke være lettere, hvis dit arbejde var helt op til dato, alt pæn og organiseret? Ville du være mere afslappet, hvis maskinen kørende?
Arbejdet vil kun blive opdateret, hvis du holde styr på det. Tingene vil kun være pæn og organiseret hvis du laver dem på den måde. Maskinen vil kun holde kører problemfrit hvis du anvender olie og spin tænder regelmæssigt. Disciplin kan være en stor hjælp, give ham en chance og han vil være der hjælper dig med indgivelsen og olien kan; Han er din sande ven, så han ikke har noget imod at få sine hænder dirty på dine vegne.
Du ved, hvad du skal gøre, så være fast besluttet på at få det gjort, og gjort efter bedste evne. På den måde kan du føle dig godt tilpas og ikke har at gøre med skyld og beklagelse. “Ja, jeg gjorde det!” er en meget bedre følelse end “Should’a, could’a, ikke”. Give gode gamle disciplin et stort high five.
Arbejdet der skal gøres en eller anden, så du lige så godt gøre det på en regelmæssig og ordentlig måde. Du vil finde ud af at det er faktisk nemmere at gøre ting på denne måde. Der vil være nogen til at stå over dig og kræve, at du få ting gjort og følge reglerne. Det er op til dig at lave planer og holde sig til dem; lave dine egne regler og bruge dem til at hjælpe dig selv. Holde de daglige opgaver og der vil være masser af tid til dig og disciplinen at dele en øl og se TV.
Vi har opgaver som vi indkvartering mindre end andre arbejdspladser, og det er fristende at udskyde gør disse ting. Resultatet heraf, er imidlertid, at disse opgaver hober sig op og en dag finder vi har vi står over for et bjerg af grimme arbejdspladser og komme igennem dem, før vi kan gå videre til noget vi gerne bedre. Det på dage som denne, at vi beklager vender ryggen til disciplin, og hvis de grimme job er slemt nok, vi lover os, at vi i fremtiden vil blive reformeret tegn og aldrig igen vil vi lade tingene glide.
Når vi endelig færdig med de grimme arbejdspladser og vende vores sind til mere behagelige ting, det ikke tager lang tid for vores beslutning at vakle; Vi glemmer vores trofaste ven, disciplin, og begynde at bulet igen, tucking dem nasty arbejdspladser væk til senere mens vi hænge ud med dem no-good tegn sjusk og tøven. Før vi ved af det, står vi tilbage på samme bjerg.
Aldrig glemme, at disciplin er dit sande ven. Han vil tilgive dig hvis du glemmer at invitere ham rundt for et stykke tid og han vil hjælpe dig sortere ud nogen rod, du har foretaget i hans fravær. Ingen fair vejr ven han: uanset hvor ofte du shun ham eller bare plain glemme ham, disciplin vil altid være der for dig, klar til at hjælpe dig med at starte på en frisk.
Af: Elaine Currie © 2004. Jagt Venus gruppen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *